Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 19.03.2024, 11:10

Зворотній зв'язок(Admin)
Меню сайту
Обговорюють на форумі


Віртуальна газета м.Лохвиця
Пошук
Православные праздники
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Лохвиця





Міні-чат
500
Друзі сайту
Регистрация в каталогах, добавить сайт 
в каталоги, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash, photoshop, 
хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог сайтов, услуги 
продвижения и рекламы сайтов
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 27 » Мєдвєдєв і Кузьо не впоралися із завданням оббрехати "Свободу". Отож за справу власноручно взялася ВОНА
22:50
Мєдвєдєв і Кузьо не впоралися із завданням оббрехати "Свободу". Отож за справу власноручно взялася ВОНА
В інтерв'ю англомовній газеті "Kyiv Post" Юлія Тимошенко з якогось дива заявила, що Всеукраїнське об’єднання "Свобода" – "той тип опозиції, про який мріє Віктор Янукович". Оскільки, мовляв, його (Тягнибока) радикальна риторика не знайде розуміння у мешканців усіх регіонів країни http://www.kyivpost.com/ua/news/ukraine-abroad/detail/83671/

Воістину: "З хворої голови – на здорову!" Бо факти свідчать, що Януковичу годі й мріяти про вигіднішу опозицію, ніж партія Тимошенко.

Почнемо з того, що саме БЮТ дав коаліції у Верховній Раді три десятки перевертнів – так званих "тушок". Хіба не Тимошенко власноруч, від свого імені провела їх до парламенту? І хіба не завдяки їм Янукович так легко узурпував усю центральну владу?

Без голосів "тушок" імені Тимошенко просто не було би ніякого уряду Азарова-Тігіпка. А відтак, – не було би й тої грабіжницької політики антиукраїнського режиму Януковича: підвищення цін на харчі та газ, тарифів на опалення і гарячу воду; нищення дрібного та середнього підприємництва; драконівських проектів Трудового та Податкового кодексів тощо.

Без "тушок" БЮТу Верховна Рада не змогла би ратифікувати віроломних харківських угод. Не провалилося би голосування за відставку Табачніка. Відтак, він далі коїть несусвітні "реформи" освіти і кроїть нашу історію під московські лекала лише завдяки "тушкам".

Без голосів БЮТу дату місцевих виборів не перенесли би на півроку (як зручно для Януковича!) І не було б оцього закону про вибори, який дозволяє Партії регіонів взяти найбільший результат.

Без колаборантів із БЮТу не було би такої лавини зрад виборців на користь режиму і в місцевих радах. Найперше, у тих 14 облрадах, де БЮТ та НУНС мають більшість. Десять голів обласних рад від Блоку Юлії Тимошенко тепер, по-суті, прислуговують Януковичу.

Без ренегатів від БЮТу в Київській обласній раді не було б "одобрямсу" харківських угод. Це, до речі, – єдина облрада, яка так "прогнулася". Навіть Донецька не додумалась!

Без 18 продажних шкур від БЮТу Янукович не узурпував би владу в столиці, не скасував би місцеве самоврядування у районах Києва.

Тепер вчорашні Юлині фаворити цементують режим Януковича на найвищих посадах. Наприклад, Андрій Портнов – на посаді заступника глави Адміністрації Президента. А офіційний голос Тимошенко на президентських виборах, молода надія БЮТу Валерій Писаренко в поті чола працює над юридичним обґрунтуванням узурпації влади Януковичем.

Біжать до Януковича навіть голови обласних організацій "Батьківщини": Харківської – Фєльдман, Львівської – Денькович, Запорізької – Гацько, Хмельницької – Буджерак, Одеської – Барвіненко, Донецької – Зубов, Сумської – Сідельник. Не кажучи вже про легіони бютівських угодовців, дезертирів та зрадників у районах та містах.

Між іншим, "Свобода" давно провіщала гіркі плоди тієї згубної звички начиняти списки всяким дрантям. І відкрито застерігала "демократів" http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/003134/. Тоді Тимошенко з дорогою душею "брала на перевиховання" тих же махрових регіоналів (на кшталт мисливця на людей Лозінського). І, замість того, аби подумати, до чого це призведе, кидалася із безглуздими наклепами на "Свободу" http://gazeta.ua/index.php?id=182777 . Точнісінько так, як і тепер.

Принагідно, "Свобода" вкотре застерігає Юлію Тимошенко не підсобляти ще раз Януковичу майбутніми "тушками". Хоча б не висувати від "Батьківщини" на посаду мера рідного їй Дніпропетровська Галину Іллівну Булавку – одіозну діячку Сєвєродонецького з’їду сепаратистів 2004 року http://obkom.net.ua/articles/2010-09/13.1600.shtml . Чи не час пані Юлії каятися за таку дволичну політику, замість гадати про "мрії Януковича"? Геть не там вишукує ВОНА ворогів України. Вони – під носом!

Адже тільки завдяки своєму гнилому нутру, партія Тимошенко вже докотилася до того, що Банкова "бере у полон" цілі її обласні структури. Типовими зразками є ще вчора базові Київська і Львівська організації "Батьківщини", які опинилися під контролем Партії регіонів.

Увесь цей рейвах змусив Тимошенко палко жадати особистої зустрічі з Януковичем, "аби лідери партії безпосередньо могли розповісти про ситуацію з виборами". Можна подумати, "добрий цар" не відає "про ситуацію", якою сам же й керує! Ради чого ці особисті побачення з московським намісником? Згадати старі добрі часи, коли потай мріяли кроїти Конституцію і ділити владу на двох? Чи звідати свіжі таємні мрії Януковича?

Тим часом у "Свободи" немає жодної "тушки" в жодній раді. Наразі тільки у Тернопільській обласній раді об’єднання має найбільшу фракцію (на жаль, не більшість), а головою облради є свободівець Олексій Кайда. Ось тут "Свобода" і показує наочний приклад, як має діяти політична сила, яка захищає інтереси громади і відстоює честь української нації. Факт той, що жоден із наших 50 депутатів, попри шалений тиск, не здався і не продався.

Але Тимошенко знайшла собі гризоту – "радикальну риторику" "Свободи", яка, як вона сама віщує, "не знайде розуміння у мешканців усіх регіонів країни". Якби й так, то чого ж вона цим переймається? Схоже, радикально марити про "мрії Януковича" щодо риторики, пані Юлію напоумили її вірні майстри піару. Раніше цю "геніальну" гіпотезу видав "на гора" політтехнолог БЮТу Олег Медведєв: "Якби я був Януковичем, я би мріяв саме про таку опозицію, як Тягнибок. Щоб не було нікого – тільки "Свобода".

Суспільство, принаймні в Східній Україні, вибачило би мені будь-які, навіть відверто людожерські реформи – аби не Тягнибок." http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4c88ef6e994e3/. Отут з’ясуймо! Чи опираються ці домисли бодай на якусь тверезу логіку? Віримо, що вчорашні партнери по недоробленій "кааліциї" ПРіБЮТ краще знають потаємні мрії Януковича. Але розписуватися за все "суспільство, принаймні в Східній Україні" треба мати хоч якісь підстави. Адже усі дані соціології свідчать якраз про стрімкий обвал підтримки Януковича і ПР. Причому, передусім на Донеччині http://www.ratinggroup.com.ua/products/politic/data/entry/13925/; http://www.utro.ua/ua....5328636. Як бачимо, рішуча діяльність "Свободи" аж ніяк не сприяє Януковичу.

І навіть у Донецьку не сильно прагнуть вибачати Януковичеві його реформи – "аби не Тягнибок". Здавалось би, тут популістам з БЮТу – усі карти в руки. Бери та й рятуй Україну своєю єдино правильною нерадикальною риторикою – завойовуй серця тих "усіх регіонів"! Вони ж бо вже перестають вірити Януковичу, але ніколи, як твердить Тимошенко, не зрозуміють "радикального" Тягнибока.

А може, ідейна, тверда і послідовна позиція "Свободи" в умовах наступу промосковських сил лякає зовсім не українців – більшість населення усіх регіонів? Бо правда в тому, що підтримка "Свободи" неухильно росте. Не лише на Заході, але й у Центрі, на Сході та Півдні України. Либонь, це і є істинною причиною паніки в "Батьківщині".

Тому безідейну і продажну сутність своєї партії Тимошенко клянеться (вже вкотре?) відмити "глибокою реформою" і "очищенням від випадкових людей" (як ми бачимо, такими виявилося майже усе вище партійне керівництво). І навіть… "ввести виборність вищих партійних постів". А досі було як? За гроші? (До речі, у "Свободі", якій приписують авторитарність, усі партійні посади – виборні).

Очевидно, у штабі БЮТ-"Батьківщини" геть зневажають розумові здібності власних виборців, якщо пробують так тупо маніпулювати їхньою свідомістю. Ми ж переконані, що притомні громадяни здатні зважити, на чиєму боці правда. Отже. На одній шальці терезів – фантазії Тимошенко про якісь, відомі хіба їй, потаємні мрії Януковича щодо "Свободи". Натомість на другій – конкретні факти угодовства, дезертирства і зрад, які давно стали нормою в політичній практиці БЮТу. То ж яка опозиція насправді вигідна Януковичу?

Кампанія оббріхування "Свободи", яку відкрили придворні шамани Тимошенко (Мєдвєдєв, Кузьо і партнери) вдалася нудною, заяложеною і халтурною. Вони з поставленим у штабі завданням не впоралися. Тому за справу взялася особисто ВОНА. І знову все вийшло якось недолуго.


Прес-служба ВО "Свобода"
Переглядів: 1624 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
1 Инна  
Олександр Іванович! В м. Лохвиця від Ю.Тимошенко Вам безкоштовна ТУШКА - Михайло Мельник! Це ганьба нашої партії, яку Ви прийняли до себе! За те, що він пішов з партії "ВО"Батьківщина" Вам велике ДЯКУЮ!!!! Можете мій коментар не висвітлювати, але Ви його прочитаєте!

2 Инна  
А якщо у Вас таким дорога, грош Вам ціна!

3 Михайло Мельник  
Демчук Інна, не сором мене, бо скажу скільки грошей вкрав твій чоловік заступник голови райради Славко Демчук у БЮТ, з ким він не розрахувався за попередні вибори, а саме головне - з ким він спить перед тим як прийти додому й тебе та дітей поцілувати. Прошу не сердь мене.

4 Віктор  
А це вже цікаво, хотілося побачити продовження цього діалогу.Бо мені теж дивно, як в такому віці можна стать заступником голови райради, ще й перемогти на виборах на посаду міського голови, незробивши для міста нінайменшого добра.

5 Sweet@  
Зделайте пожалуйста хоть что нибудь для Лохвицы. Самый отстойный город (если это можно так назвать) во всем мире! Начните с маленького, с себя, и вообще тошно читать всю эту бредятину.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для переходу на сайт, натисніть рекламний банер


Віртуальна газета м.Лохвиця

Віртуальна газета м.Лохвиця

Віртуальна газета м.Лохвиця


Коментують на сайті
Внимание!!!
Cкоро пройдет V Международный фестиваль искусств «Созвездие Эллады»

С 3 по 8 июня 2016 г.
Греция, ХАЛКИДИКИ

Главная цель фестиваля «Созвездие Эллады» - объединить таланты из разных регионов Украины и стран ближнего и дальнего зарубежья демонстрация творческих достижений художественных коллективов и солистов, поиск новых талантливых имен, повышение уровня квалификации и обмен опытом, популяризация национальной культуры.
Главная задача организаторов - способствовать культурному и эстетическому воспитанию детей и подростков, пропаганда активных форм досуга, создания атмосферы дружбы и взаимопонимания между участниками и гостями фестиваля.

dominyuk@i.ua
04740-229-21
Виталий Викторович

Спешите, количество мест ограничено!!!

Кричимо "Геть!"владi, але ж бiльшiсть живе одним днем - пiсля нас, хоть потоп та все згине.Грiшних багато...i не каються.

Шість придурків співає, решта зіваки)) "Осудили розгон Європомойки")) то ви справжнього розгону не бачили в Європі, там би так з цими бомжами на майдані не цяцькались..


БОБРОВСЬКА все ж таки вона , а не Бобороська чи Боровська.

Може хоча б , БОБОРОВСЬКА Наталія Генад. , а не Боровська . Бобровська вже як трудяга так більшої немає ніде, хоч орден давай , Новоселівці в колгоспі не заробила . а про правду краще мовчати.

не буде нам прощення,поки козаками будуть менти-збочинц1 ДУДН!КИ та ЗЛЕНКИ!!!

Зделайте пожалуйста хоть что нибудь для Лохвицы. Самый отстойный город (если это можно так назвать) во всем мире! Начните с маленького, с себя, и вообще тошно читать всю эту бредятину.

та і бензин на цій заправці -кандер 100% -бадяжать а бабло беруть як за бензин

Була у Лохвиці на день міста, сильний голос і вродлива, мені сподобалась.Бажаю успіху!

Останні новини на сайті
[04.12.2018]
У Лохвиці урочисто відкрили пам’ятний знак Героям АТО (0)
[04.12.2018]
«Розмалюй місто мереживом зимових барв!» (0)
[04.12.2018]
100 славних років позашкіллю (0)
[01.11.2018]
«Шевченко в моєму серці» (0)
[01.11.2018]
«Ми віримо в гарне майбутнє» (0)
[01.11.2018]
У Лохвицькому районі поліцейські охорони виявили зброю у схованці (0)
[22.05.2018]
«Полтавагазвидобування» започаткувала громадські слухання на Лохвиччині (0)
[19.05.2018]
Дільничні офіцери Лохвиччини поліції у ході рейду водоймами виявили порушника нерестової заборони (0)
[18.05.2018]
ДЗЮДОЇСТ З ЛОХВИЦІ ПОЇДЕ НА КУБОК ЄВРОПИ (0)
[01.05.2018]
Чи добудують Центр зайнятості? (0)
[26.04.2018]
Renault Kangoo для мобільності ремонтної бригади (0)
[26.04.2018]
Завдяки новому екскаватору зросте оперативність усунення поривів водомережі (0)
[26.04.2018]
Учні Лохвицької ЗОШ №3 побували на заводі «Кока-кола Беверіджиз Україна» (0)
[23.04.2018]
Всім у приклад – довгожителі громади (0)
[23.04.2018]
Лохвицька міська служба благоустрою на розчистці містка (0)
[23.04.2018]
Лохвиця: рятувальники ліквідували пожежу у гаражі (0)
[03.04.2018]
Глядачі стоячи аплодували аматорам сцени з Васильків, Гаївщини, Христанівки (0)
[02.04.2018]
Історія добровольця з Лохвиччини презентується на фестивалі сучасного українського кіно в Авдіївці. Фільм “ВІЙНА ХИМЕР” (ВІДЕО) (0)
[02.04.2018]
Протягом доби рятувальники відкачали 12250 куб. м. талої води (ВІДЕО) (0)
[29.03.2018]
У Лохвиці, жінка збрехала поліції про вбивство (0)
[25.03.2018]
Міська влада Лохвиці планує встановити сміттєві контейнери у кожному приватному секторі (ВІДЕО) (0)
[23.03.2018]
Впровадження програми енергозбереження продовжується (0)
[14.03.2018]
Лохвиця: рятувальники ліквідували пожежу в легковому автомобілі (0)
[02.09.2017]
Лохвиця: рятувальники ліквідували пожежу у господарчій будівлі (0)
[02.09.2017]
Лохвиця: вогнеборці ліквідували пожежу у приватному житловому будинку (0)
[23.08.2017]
"Земним шляхом - до духовності" присвячений 295-річниці від дня народження Г.Сковороди (0)
[23.08.2017]
Зустріч із Феєю казкового дитинства (0)
[23.08.2017]
Слідами «Компа і компанії» (0)
[17.06.2016]
Крупнейший провайдер столицы проводит акцию! (0)
[10.02.2016]
Дмитро Хльобас: «У моїй кар`єрі спостерігається хороша динаміка» (Відео) (0)
[10.02.2016]
У Лохвицькому районі двоє чоловіків обікрали газову свердловину (0)
[04.02.2016]
Засідання комісії міської ради по перейменуванню вулиць (0)
[04.02.2016]
У ЛОХВИЦІ ЗЛОВИЛИ ЛЖЕ-ПОЛІЦЕЙСЬКОГО, ЯКИЙ ВИМАГАВ ГРОШІ ЗА ТЕЛЕФОНОМ (1)
[02.02.2016]
Форвард киевского "Динамо" с г. Лохвица перешел в "Ворсклу" (0)
[02.02.2016]
Влада проігнорувала бажання депутатів захищати довкілля Лохвиччини (0)
[02.02.2016]
Віктор ЛИСИЙ: «Сенчанські торф’яники згаснуть лише після підняття рівня води в Сулі» (0)
[02.02.2016]
Команда «Торпедо» перемогла у турнірі Червонозаводського (0)
[20.03.2015]
Скільки будуть платити за газ полтавці з наступного місяця (0)
[20.03.2015]
Полтавщина лідирує по врожайності кукурудзи серед інших регіонів країни (0)
[20.03.2015]
ЛОХВИЦЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ВИКРИЛИ КРАДІЯ (0)
[16.03.2015]
Кількість загиблих в аварії на Полтавщині зросла до восьми. (0)
[16.03.2015]
Вдячна Полтавщина пам'ятає свого сина письменника й патріота Дмитра Нитченка-Чуба, який спочив в Австралії (0)
[16.03.2015]
У ЛОХВИЦІ ВІДЗНАЧИЛИ 200-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ МИХАЙЛА ВЕРБИЦЬКОГО (0)
[16.03.2015]
О.Панченко: Слово з нагоди 100-річчя українського видавця професора Олекси Вінтоняка (0)
[21.12.2014]
НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ – ПОСИЛЕННЯ ОХОРОНИ ХВОЙНИХ НАСАДЖЕНЬ ВІД НЕЗАКОННОГО ВИРУБУВАННЯ (0)
[21.12.2014]
ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС (0)
[21.12.2014]
Берегиня свого роду (0)
[03.05.2014]
ВШАНУВАЛИ ПОДВИГ ЧОРНОБИЛЬЦІВ (0)
[03.05.2014]
Оргкомітет до жителів та гостей Лохвицького краю! (0)
[02.05.2014]
З 1 травня підвищуються ціни на газ для населення (0)
[12.02.2014]
У «Теремку» діти зможуть перебувати по 12 годин на добу (0)
[12.02.2014]
У Лохвиці знову встановлюють штучні кришталики (0)
[12.02.2014]
У Сухій Лохвиці ще не перевелася риба (1)
[04.01.2014]
Чорнухинський район: рятувальники ліквідували пожежу у приватній лазні (0)
[23.12.2013]
Олег ЛІСНЯК: Я горджуся вами, червонозаводчани! (1)
[21.11.2013]
Вшанування учасників танцювального колективу «Перлина» (0)
[21.11.2013]
ЛОХВИЦЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ЖІНКУ, ЯКА ЗБЕРІГАЛА БОЄПРИПАСИ (0)
[13.11.2013]
У ЛОХВИЦЬКОМУ РАЙОНІ ОПЕРАТИВНИКИ ЗАТРИМАЛИ ЖІНКУ, ЯКА ВИМАГАЛА ГРОШІ У НЕПОВНОЛІТНЬОГО (0)
[12.11.2013]
Податківці зустрілися з керівниками підприємств (0)
[12.11.2013]
Світогляд російської влади за 350 років не змінився… (0)