Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 20.04.2024, 09:50

Зворотній зв'язок(Admin)
Меню сайту
Обговорюють на форумі


Віртуальна газета м.Лохвиця
Пошук
Православные праздники
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Лохвиця





Міні-чат
500
Друзі сайту
Регистрация в каталогах, добавить сайт 
в каталоги, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash, photoshop, 
хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог сайтов, услуги 
продвижения и рекламы сайтов
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2010 » Листопад » 17 » Олег Тягнибок: Хто досі вагався, – приєднуйтесь!
07:36
Олег Тягнибок: Хто досі вагався, – приєднуйтесь!
Голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок звернувся до українців із подякою за підтримку на місцевих виборах 31 жовтня 2010 року. Наводимо текст звернення повністю:

Брати і сестри українці!

Найдужче хотілося б потиснути руку кожному, хто підтримав Всеукраїнське об’єднання "Свобода". Тисячам добровольців, які вже приєдналися до боротьби: ширили наші ідеї, виступали на акціях, стояли на дільницях, – пліч-о-пліч пройшли цю напружену кампанію. Кожному, хто здійснив свідомий і рішучий вибір, вистоявши, часто по кілька годин, у черзі до скриньки для голосування. Дякуємо за Вашу віру і Вашу щиру підтримку. За те, що не піддалися наклепам і провокаціям. За те, що зуміли відрізнити зерно від полови, хоч іноді це було й справді непросто.

Очевидно, Ви пильно стежите за подіями в Україні, а надто – за підсумками місцевих виборів. Що Ви чуєте з тої миті, як тільки оголосили перші дані екзит-полів? Істеричний репет панівної верхівки з приводу поступу "Свободи"... І все нові й нові гнітючі вісті про дике свавілля влади у її потугах спотворити Ваше волевиявлення. Звичайно, Ви розумієте, що все це свідчить лише про одне – можновладці не на жарт налякані Вашим вибором.

Отже, дечого ми з Вами досягли вже тепер. План повної узурпації влади (Партією регіонів, її васалами та наперед заготованими "тушками" безхребетних "демократів") наразився на твердий спротив. І нехай навіть грубо фальшують результати: "обтинають" голоси за "Свободу", "малюють" відсотки собі, "підтягують за вуха" підлеглі диванні партії (http://www.tyahnybok.info/diyalnist/novyny/017707/)… Можна підробити голос на мертвому папері, але в живих серцях українців – аж ніяк. Усі бачать, що наші лави дужчають. Причому – по всій Україні. І правляча верхівка також із жахом це усвідомлює.

В останній передвиборчій відозві, закликаючи підтримати "Свободу", ми застерігали: "Хіба сліпий не бачить, що може творитися далі, якщо режим Януковича так само легко підімне ще й місцеві ради. Абсолютна влада розв'яже самодурам руки. Їхнє свавілля стане безмірним…" (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/komentari/017488/).

Нині Ваш голос за "Свободу" – відро крижаної води на голови тих самодурів. Саме тому, відразу після виборів, уряд починає задкувати. Зрікається, скажімо, своїх планів підвищення пенсійного віку. Азаров то й взагалі відхрещується, мовляв… ніхто й не думав такого робити. Що ж їх так стривожило? Ну не зменшене ж представництво тих "демократичних сил", "тушковані" фракції яких ще вчора заправляли в більшості облрад!..

Отож, урок перший: тільки постійний тиск громади здатний вгамувати хижацькі апетити свавільної влади. І, як показує досвід, що більше голосів за "Свободу", – то ліпше це вдається. Дуже швидко Ви впевнитесь у правильності свого вибору: фракції "Свободи" у місцевих радах – це саме та щука в річці, яка не дасть грубій рибі привільно жирувати.

"Свобода" відверто і щиро зверталася до Вас: "Ми не обіцяємо ні "манни небесної" для кожного, ні "раю на землі" в окремо взятій області. Натомість ми ґарантуємо тільки одне – чесно відстоювати інтереси громади, захищати соціальні та національні права українців" (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/komentari/017488/).

Адже, що є першим і головним обов’язком кожного депутата (надто, – у місцевій раді)? Відстоювати інтереси людей, які довірили йому свій голос. Захищати права громади, яку має честь представляти. Саме тому виборні органи влади і називаються представницькими.

Звертаючись до кожного, замість обіцянок і гучних гасел, "Свобода" просто поставила питання: "Хто ще захистить Твої права у місцевих радах?" Ви обміркували та зважили вибір. Прийшли на дільницю. І дали свою чітку відповідь – твердою рукою в усіх бюлетенях відмітили єдину силу – Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Отож, усілякі "доброзичливці", які тепер обзивають Ваш вибір "несвідомим" чи "випадковим", – жалюгідно смішні. Дослівно те саме вони торочили після першої нашої перемоги на дочасних виборах до Тернопільської облради. Тоді вони теж злорадно віщували, що "Свобода" не пройде іспит владою і згубить довіру… Як бачимо, минуло півтора року, а Тернопіль знову підтвердив свій вибір.

Ба більше. Ще тоді ми чітко окреслили шлях: "Українські перемоги почнуться з Тернопілля". І тепер вони почалися.

Вже на цих виборах згуртована й дієва сила нації – Всеукраїнське об’єднання "Свобода" – укорінюється над Дніпром і крок за кроком просувається на схід. Наперекір тотальним фальсифікаціям. Перші за час Незалежності справжні фракції націоналістів вже постають у місцевих радах Буковини, Волині, Рівненщини, Хмельниччини, Вінниччини, Житомирщини, Київщини, Черкащини, Чернігівщини, Полтавщини… І це – тільки початок. Згідно з екзит-полами, забракло лише 0,6%, аби "Свобода" переступила прохідний поріг навіть у Харкові...

До речі. Тепер у Харкові, Дніпропетровську, Чернігові чи Запоріжжі "Свобода" здобуває приблизно стільки ж голосів, скільки 2006 року в Тернополі чи Івано-Франківську. Саме так – якихось 4 роки тому "Свобода"… не пройшла до Тернопільської та Івано-Франківської облрад.

Тоді ж, на Львівщині, де з’явилися перші наші фракції, підтримка "Свободи" була навіть нижчою, ніж сьогодні на Київщині, Волині, Рівненщині, Хмельницькому чи Вінниці. Минуло 4 роки... І ось, в усіх трьох областях Галичини (починаючи з Тернопілля 2009 р.) "Свобода" здобуває переконливу перемогу: в облрадах та міськрадах обласних центрів, у багатьох районах... Ось відповідь усім тим політичним банкрутам та кишеньковим "експертам", які тепер волають, що "Свободу" нібито ніколи не сприймуть на Сході.

Отже, висновок другий: "Свобода" вже вивела Ідею Нації з галицької резервації, у яку її 20 років заганяла лжееліта. І нині український націоналізм, який зродився на Великій Україні, відроджується на своїх родинних землях.

Землях його духовних батьків: Шевченка, Міхновського, Донцова, Сціборського, Ольжича, Липи... Бо це не штучна, створена найнятими політтехнологами ідеологія, – це почуття і помисли, які живуть у нашій крові, виплекані генотипом великої нації упродовж віків боротьби.

Підтримка ідей націоналізму в Україні (як то, до речі, діється в усіх провідних країнах Європи, де все частіше перемагають націоналісти) – з кожним роком росте. І, як це було вже в нашій історії, коли настає скрутна година, саме націоналісти виявляються єдиною дієздатною силою українців.

Як бачимо, питання про подолання "Свободою" прохідного бар’єру вже не стоїть. Згідно з екзит-полами, об’єднання набирає 5,1% по всій Україні і обганяє кілька парламентських (поки що) партій. При тому, що на цих виборах не голосував Київ та Тернопільська область. А вони, безперечно, докладуть свою вагому лепту голосів за "Свободу".

Вже зрозуміло, що навіть заклики регіоналів підняти прохідний бар’єр, аби таким способом "забарикадуватися" від "Свободи" – безсилі. Для першої в історії України самодостатньої фракції націоналістів двері Верховної Ради, по-суті, – відкриті. А значить, докорінні зміни в українській політиці є неминучими. Недарма кажуть, що найтемніша ніч – перед світанком. І це – висновок третій.

Разом з Вами ми зробили новий крок до українських звитяг. Тепер важливо не збавляти ходу і помножити наші зусилля.

Хто досі вагався, – приєднуйтесь!

Слава Україні!

Переглядів: 690 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Панченко адвокат Лохвиця  
Був би радий бачити справжніх українських патріотів у цей направду нелегкий для всього українства час у лохвицькій "Свободі"!
050-9039440, Олександр

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для переходу на сайт, натисніть рекламний банер


Віртуальна газета м.Лохвиця

Віртуальна газета м.Лохвиця

Віртуальна газета м.Лохвиця


Коментують на сайті
Внимание!!!
Cкоро пройдет V Международный фестиваль искусств «Созвездие Эллады»

С 3 по 8 июня 2016 г.
Греция, ХАЛКИДИКИ

Главная цель фестиваля «Созвездие Эллады» - объединить таланты из разных регионов Украины и стран ближнего и дальнего зарубежья демонстрация творческих достижений художественных коллективов и солистов, поиск новых талантливых имен, повышение уровня квалификации и обмен опытом, популяризация национальной культуры.
Главная задача организаторов - способствовать культурному и эстетическому воспитанию детей и подростков, пропаганда активных форм досуга, создания атмосферы дружбы и взаимопонимания между участниками и гостями фестиваля.

dominyuk@i.ua
04740-229-21
Виталий Викторович

Спешите, количество мест ограничено!!!

Кричимо "Геть!"владi, але ж бiльшiсть живе одним днем - пiсля нас, хоть потоп та все згине.Грiшних багато...i не каються.

Шість придурків співає, решта зіваки)) "Осудили розгон Європомойки")) то ви справжнього розгону не бачили в Європі, там би так з цими бомжами на майдані не цяцькались..


БОБРОВСЬКА все ж таки вона , а не Бобороська чи Боровська.

Може хоча б , БОБОРОВСЬКА Наталія Генад. , а не Боровська . Бобровська вже як трудяга так більшої немає ніде, хоч орден давай , Новоселівці в колгоспі не заробила . а про правду краще мовчати.

не буде нам прощення,поки козаками будуть менти-збочинц1 ДУДН!КИ та ЗЛЕНКИ!!!

Зделайте пожалуйста хоть что нибудь для Лохвицы. Самый отстойный город (если это можно так назвать) во всем мире! Начните с маленького, с себя, и вообще тошно читать всю эту бредятину.

та і бензин на цій заправці -кандер 100% -бадяжать а бабло беруть як за бензин

Була у Лохвиці на день міста, сильний голос і вродлива, мені сподобалась.Бажаю успіху!

Останні новини на сайті
[04.12.2018]
У Лохвиці урочисто відкрили пам’ятний знак Героям АТО (0)
[04.12.2018]
«Розмалюй місто мереживом зимових барв!» (0)
[04.12.2018]
100 славних років позашкіллю (0)
[01.11.2018]
«Шевченко в моєму серці» (0)
[01.11.2018]
«Ми віримо в гарне майбутнє» (0)
[01.11.2018]
У Лохвицькому районі поліцейські охорони виявили зброю у схованці (0)
[22.05.2018]
«Полтавагазвидобування» започаткувала громадські слухання на Лохвиччині (0)
[19.05.2018]
Дільничні офіцери Лохвиччини поліції у ході рейду водоймами виявили порушника нерестової заборони (0)
[18.05.2018]
ДЗЮДОЇСТ З ЛОХВИЦІ ПОЇДЕ НА КУБОК ЄВРОПИ (0)
[01.05.2018]
Чи добудують Центр зайнятості? (0)
[26.04.2018]
Renault Kangoo для мобільності ремонтної бригади (0)
[26.04.2018]
Завдяки новому екскаватору зросте оперативність усунення поривів водомережі (0)
[26.04.2018]
Учні Лохвицької ЗОШ №3 побували на заводі «Кока-кола Беверіджиз Україна» (0)
[23.04.2018]
Всім у приклад – довгожителі громади (0)
[23.04.2018]
Лохвицька міська служба благоустрою на розчистці містка (0)
[23.04.2018]
Лохвиця: рятувальники ліквідували пожежу у гаражі (0)
[03.04.2018]
Глядачі стоячи аплодували аматорам сцени з Васильків, Гаївщини, Христанівки (0)
[02.04.2018]
Історія добровольця з Лохвиччини презентується на фестивалі сучасного українського кіно в Авдіївці. Фільм “ВІЙНА ХИМЕР” (ВІДЕО) (0)
[02.04.2018]
Протягом доби рятувальники відкачали 12250 куб. м. талої води (ВІДЕО) (0)
[29.03.2018]
У Лохвиці, жінка збрехала поліції про вбивство (0)
[25.03.2018]
Міська влада Лохвиці планує встановити сміттєві контейнери у кожному приватному секторі (ВІДЕО) (0)
[23.03.2018]
Впровадження програми енергозбереження продовжується (0)
[14.03.2018]
Лохвиця: рятувальники ліквідували пожежу в легковому автомобілі (0)
[02.09.2017]
Лохвиця: рятувальники ліквідували пожежу у господарчій будівлі (0)
[02.09.2017]
Лохвиця: вогнеборці ліквідували пожежу у приватному житловому будинку (0)
[23.08.2017]
"Земним шляхом - до духовності" присвячений 295-річниці від дня народження Г.Сковороди (0)
[23.08.2017]
Зустріч із Феєю казкового дитинства (0)
[23.08.2017]
Слідами «Компа і компанії» (0)
[17.06.2016]
Крупнейший провайдер столицы проводит акцию! (0)
[10.02.2016]
Дмитро Хльобас: «У моїй кар`єрі спостерігається хороша динаміка» (Відео) (0)
[10.02.2016]
У Лохвицькому районі двоє чоловіків обікрали газову свердловину (0)
[04.02.2016]
Засідання комісії міської ради по перейменуванню вулиць (0)
[04.02.2016]
У ЛОХВИЦІ ЗЛОВИЛИ ЛЖЕ-ПОЛІЦЕЙСЬКОГО, ЯКИЙ ВИМАГАВ ГРОШІ ЗА ТЕЛЕФОНОМ (1)
[02.02.2016]
Форвард киевского "Динамо" с г. Лохвица перешел в "Ворсклу" (0)
[02.02.2016]
Влада проігнорувала бажання депутатів захищати довкілля Лохвиччини (0)
[02.02.2016]
Віктор ЛИСИЙ: «Сенчанські торф’яники згаснуть лише після підняття рівня води в Сулі» (0)
[02.02.2016]
Команда «Торпедо» перемогла у турнірі Червонозаводського (0)
[20.03.2015]
Скільки будуть платити за газ полтавці з наступного місяця (0)
[20.03.2015]
Полтавщина лідирує по врожайності кукурудзи серед інших регіонів країни (0)
[20.03.2015]
ЛОХВИЦЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ВИКРИЛИ КРАДІЯ (0)
[16.03.2015]
Кількість загиблих в аварії на Полтавщині зросла до восьми. (0)
[16.03.2015]
Вдячна Полтавщина пам'ятає свого сина письменника й патріота Дмитра Нитченка-Чуба, який спочив в Австралії (0)
[16.03.2015]
У ЛОХВИЦІ ВІДЗНАЧИЛИ 200-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ МИХАЙЛА ВЕРБИЦЬКОГО (0)
[16.03.2015]
О.Панченко: Слово з нагоди 100-річчя українського видавця професора Олекси Вінтоняка (0)
[21.12.2014]
НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ – ПОСИЛЕННЯ ОХОРОНИ ХВОЙНИХ НАСАДЖЕНЬ ВІД НЕЗАКОННОГО ВИРУБУВАННЯ (0)
[21.12.2014]
ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС (0)
[21.12.2014]
Берегиня свого роду (0)
[03.05.2014]
ВШАНУВАЛИ ПОДВИГ ЧОРНОБИЛЬЦІВ (0)
[03.05.2014]
Оргкомітет до жителів та гостей Лохвицького краю! (0)
[02.05.2014]
З 1 травня підвищуються ціни на газ для населення (0)
[12.02.2014]
У «Теремку» діти зможуть перебувати по 12 годин на добу (0)
[12.02.2014]
У Лохвиці знову встановлюють штучні кришталики (0)
[12.02.2014]
У Сухій Лохвиці ще не перевелася риба (1)
[04.01.2014]
Чорнухинський район: рятувальники ліквідували пожежу у приватній лазні (0)
[23.12.2013]
Олег ЛІСНЯК: Я горджуся вами, червонозаводчани! (1)
[21.11.2013]
Вшанування учасників танцювального колективу «Перлина» (0)
[21.11.2013]
ЛОХВИЦЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ЖІНКУ, ЯКА ЗБЕРІГАЛА БОЄПРИПАСИ (0)
[13.11.2013]
У ЛОХВИЦЬКОМУ РАЙОНІ ОПЕРАТИВНИКИ ЗАТРИМАЛИ ЖІНКУ, ЯКА ВИМАГАЛА ГРОШІ У НЕПОВНОЛІТНЬОГО (0)
[12.11.2013]
Податківці зустрілися з керівниками підприємств (0)
[12.11.2013]
Світогляд російської влади за 350 років не змінився… (0)